U koos in 2021 weer prachtige boeken

Een onafhankelijke boekhandel is de spiegel van zijn klanten. Als wij kijken wat u dit jaar in onze boekhandel kocht, prijzen we ons zeer gelukkig met u als klant en zorgt u dat wij ons statuut van unieke kinderboekhandel kunnen behouden.

Hieronder vindt u een overzicht van de 25 best verkochte boeken in de boekhandel. In deze lijst hebben we wel de twee titels van de actie "Geef een (prenten)boek cadeau" niet opgenomen. Max en de maximonsters evenals Brief voor de koning kwamen dankzij uw steun terecht bij honderden kwetsbare gezinnen. Ook niet in deze lijst staan de boeken van Jo Claes. We beperkten onze lijst tot kinder -en jeugdboeken. Dit neemt niet weg dat Jo Claes elk jaar goed is voor een paar top-5 verkopen en ligt hij in onze boekhandel in de bovenste schuif.

Bovenaan de lijst prijkt dit jaar een boek dat je niet kan kopen via onze webshop: De koe die in een boom klom. Eind 2020 kochten we bij Uitgeverij Lemniscaat heel de voorraad op van dit mooie prentenboek over een eigenzinnige koe en gaven we het boek een sympathieke prijs. De laatste exemplaren liggen nu in onze boekhandel. Nog even. 


Leo Timmers vierde dit jaar zijn 10 -jarige samenwerking met Uitgeverij Querido en wij zijn gelukkig deze charmante schrijver/illustrator met een aantal titels terug te vinden in onze top-26- lijst.

Elk jaar stellen we vast dat u de klassiekers blijft koesteren. Diverse titels van onze Muur van Onsterfelijke Boeken staan in deze lijst.