De OBBA-formule

Ons betere boeken advies

De Kleine Johannes is nog één van de weinige gespecialiseerde kinderboekhandels in Vlaanderen. Met hun kennis en ervaring kunnen onze boekhandelaren je adviseren en helpen om het juiste boek aan je kind of kleinkind te linken. De OBBA-formule, speciaal gecreëerd bij het begin van de coronacrisis voor de grootouders, stellen we graag ter beschikking van iedereen op zoek naar informatie. 

  1. Je stuurt een email naar info@de-kleine-johannes.be met de leeftijd, geslacht, interesse en nog wat karakteristieken van je kleinkinderen
  2. Je vermeldt hoeveel boeken je per kleinkind wenst (of het bedrag dat je wilt besteden) 
  3. Onze Els (één van de grootste specialisten in het Vlaamse kinderboekenvak) kiest dan een aantal titels. Indien je dat wenst, kan ze met je overleggen per mail of per telefoon.
  4. Als je akkoord gaat met haar selectie, kan je per (klein)kind de titels toevoegen aan je winkelmandje, het adres toevoegen van je (klein)kind en betalen via ons betaalplatform.  
  • Bij de boeken van kleuters en peuters voegen we ook een poster en bij iedereen een kaartje met de groeten van de grootouders.
  • Alle verzendingen vanaf 40 euro voeren we gratis uit. Als je geen grootouder bent, kan je uiteraard ook gebruik maken van deze dienst.

Mochten je (klein)kinderen het boek toch hebben, dan kunnen ze dit boek ruilen voor een ander in de boekhandel.

De gegevens die u ons verstrekt zullen we met de wettelijk verplichte vertrouwelijkheid behandelen.

Onze gegevens:

info@de-kleine-johannes.be

016/23 78 45