Inleiding tot 

Jeugdboekenmaand 2024

Info-avond voor leerkrachten 28 februari 20u

Boekhandel de Kleine Johannes nodigt leerkrachten van het kleuter- en lager onderwijs uit voor een boeiende avond rond de Jeugdboekenmaand.

Twee enthousiaste sprekers, Jesse Van de Kerckhove en Geertje Bluekens, stellen een mooie selectie themaboeken voor met bijhorende lessuggesties en activiteiten.

Als extraatje ontvang je 15% korting op je aankopen tijdens deze avond.

Workshop kleuters:

Alle tips en tricks van het interactief voorlezen, geïllustreerd met thema-titels van de Jeugdboekenmaand.

Workshop lagere school:

We ontdekken de leukste kinder- en jeugdboeken rond het thema ‘Sport & Spel’. Maar we gaan vooral ook spelen! Welke spelletjes zorgen voor leesmotivatie bij de kinderen in de klas?

Kan je spelenderwijs aan leesbevordering doen? We proberen het samen uit! Na afloop ga je naar huis met een leuke collectie sportieve boeken in je hoofd en concrete leesbevorderende werkvormen om onmiddellijk aan de slag te kunnen gaan in de klas. Geschikt voor alle klassen van de lagere school.

Wanneer? Woensdag 28 februari 20u – 21u30

Waar? Boekhandel De Kleine Johannes, Tiensestraat 17, Leuven

Kostprijs? 10 euro voor workshop, bijhorende lesmap, bewijs van deelname aan de workshop en drankje. Leerkrachten van onze boekenbeursscholen mogen gratis deelnemen aan deze workshop.

Graag inschrijven voor 20 februari, via mail info@de-kleine-johannes.be Laat even weten of je wenst deel te nemen aan de workshop voor kleuter- of lager onderwijs.