De grote Toverschool

test-tover-klassen op donderdag 11 april

***

Kom jij ook naar de Grote Toverschool? In de zomervakantie gaan we een deel van De Kleine Johannes omtoveren in een Grote Toverschool waar je alle tips en tricks van het toveren leert. We organiseren voordien 2 test-tover-klassen (4/6 jaar en 6/9 jaar) op donderdag 11 april. Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt!

Duik in de Magie bij de Toverschool!

Bij de Toverschool wacht er een schatkist vol magische avonturen op je. We gaan niet alleen toveren maar ook knutselen en verhalen ontdekken die je meenemen naar een wereld waar alles mogelijk is. Klaar voor de start? Vlieg met ons mee op dit magische avontuur! Meester in de Magie: Leer de geheimen van oude spreuken, zwaai met je toverstok, en wie weet, misschien laat je wel iets zweven of verander je kleuren met een knip van je vingers!

Creatieve Toverhoeden en Stokjes!

Elk groot avontuur vraagt om een creatieve voorbereiding. We duiken in de knutseldoos om onze eigen toverstaf en tovenaarshoed te maken. Met glitters, veren, kleurrijke linten en meer tover je zo je eigen magische accessoires in elkaar. Jouw toverstaf en hoed worden zo uniek als jijzelf!

Betoverende Verhalen!

En wat is een tovenaar zonder zijn boeken vol geheimen en verhalen? Droom weg bij verhalen over dappere tovenaars, magische wezens, en avonturen die je meenemen ver voorbij de sterren.

een optreden van Kobe, de meestertovenaar.

We sluiten de opleiding af met Kobe, professor aan de “Academie van Toverkunsten” . Hij leert de kleine tovenaars een aantal kneepjes uit de toverdoos.

Praktisch:

In de Paasvakantie op donderdag 11 april organiseren we 2 testklassen: Van 14u tot 15u voor de kleuters (4 tot 6 jaar) Van 15u tot 16u voor de jonge kinderen (6 tot 9 jaar).

Elke klas telt maximaal 10 kinderen.

Deelnemen kost 25 euro (inbegrepen knutselmateriaal en een prentenboek)

Inschrijven: info@de-kleine-johannes

***

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met Villa Popcorn en Kobe