Boekenbeurs De Letterboom 

Najaar 2022


Liefste boekenwurmpjes (en hun mama’s en papa’s!)

Tijd om je hartje op te halen en je vol-le-dig te laten gaan tijdens de fantastische, gezellige en wonderlijke boekenbeurs in GBS De Letterboom !

Dit jaar staken we onze boekenbeurs in een nieuw jasje. Want op vrijdag 18 november kon je in het echt tussen de vele titels komen snuisteren MAAR niet getreurd we hebben ook nog een digitale versie. Ben je iets vergeten of kon je niet aanwezig op de beurs of wil je toch een cadeautje voor kerst op de kop tikken? Van 18 november tot 25 november kan je naar hartenlust boeken kiezen tijdens onze digitale boekenbeurs.

Cadeautjes voor 6 december best niet online bestellen want we kunnen niet garanderen dat ze tijdig geleverd zullen worden. Kerstmis is geen probleem!

Wist je trouwens dat je met elk boek dat je aankoopt tijdens onze boekenbeurs, de schoolbib steunt? Zo kan de schoolbib uitgebreid worden met meer en nog leukere boeken voor alle kinderen om van te genieten.

Je kan in de hele webshop kiezen en bestellen. Heb je nood aan inspiratie of kan je niet goed kiezen? Weet je niet goed welke boeken goed bij de leeftijd van je kind passen? Check dan zeker de top 5 van de juffen.

Wist je dat je ook boeken voor volwassenen kan opzoeken en bestellen? Het kan hier allemaal.

De bestellingen worden door de leerkrachten regelmatig opgehaald bij de boekhandel. Indien je een online-bestelling hebt geplaatst, zal je uitgenodigd worden om de boeken op school te komen afhalen.

Veel boekenplezier!

Het Letterboom-boekenteam