Boekenbeurs 2023

Lagere school

 De Letterboom 

Liefste boekenwurmpjes (en hun mama’s en papa’s!)

Tijd om je hartje op te halen en je vol-le-dig te laten gaan tijdens de fantastische, gezellige en wonderlijke boekenbeurs in GBS De Letterboom !

Van 6 november tot 17 november kan je naar hartenlust boeken kiezen tijdens onze digitale boekenbeurs.

Wist je trouwens dat je met elk boek dat je aankoopt tijdens onze boekenbeurs, de schoolbib steunt? Zo kan de schoolbib uitgebreid worden met meer en nog leukere boeken voor alle kinderen om van te genieten.

Je kan in de hele webshop kiezen en bestellen. Heb je nood aan inspiratie of kan je niet goed kiezen? Weet je niet goed welke boeken goed bij de leeftijd van je kind passen? Check dan zeker de top 5 van de juffen en de meesters. 

De eerste lading bestellingen zal op school kunnen afgehaald worden op vrijdag 17 november vanaf 14u45 tot 15u45 in de fietsenstalling. Indien je bestelling er dan nog niet bij is dan word je voor een ander afhaalmoment uitgenodigd via een briefje.

Psst. Sinterklaas komt er bijna aan, misschien kan hij een boek in jouw schoentje leggen?! En misschien ligt er wel een leuk boek voor jou te blinken onder de kerstboom! Een boek is een super leuk geschenk. Just sayin’.

Kan jij ook niet wachten om in de boeken te vliegen? Ben je ook super benieuwd welke spannende verhalen en mysterieuze fabels op jou liggen te wachten? Bezoek dan zeker onze digitale boekenbeurs!

Het Letterboom-boekenteam

Belangrijk!

Om de bestelling bij het juiste kind en in de juiste klas te bezorgen, vraagt De Kleine Johannes om deze 3 punten in het oog te houden:

1.       Bij “Soort levering” ga je naar “Schoolbeurzen” en kies je onze school

2.       Zeer belangrijk: In het kader “een bericht meesturen?” zet je de klas + de voornaam van je kind.  Het kader vind je rechts onder de gekozen titel(s)

3.       Je vinkt “Ik accepteer de algemene voorwaarden” aan

Top 5

1ste leerjaar

2de leerjaar

3de  leerjaar

4de leerjaar

5de leerjaar

6de leerjaar

Wil je ook de boekenbeurspagina van de kleuters bezoeken?

>>> Klik hier