Mijn ABC In & Om het Huis

Spelenderwijs het Alfabet Leren

EAN:  9789464803471
Publicatiedatum:   24-05-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  57

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Welkom in de kleurrijke en educatieve wereld van “Mijn ABC In & Om het Huis”. Dit boek is ontworpen om kinderen van 2 tot 6 jaar op een leuke en speelse manier het alfabet te leren.

Met elke letter van het alfabet zullen kinderen kennismaken met voorwerpen en objecten die in en om het huis te vinden zijn. Van “A” voor Auto tot “Z” voor Zon, ieder kind zal met verwondering en plezier nieuwe woorden en begrippen leren terwijl ze hun alfabetische kennis opbouwen.

Het boek is gevuld met prachtige acryl tekeningen die kinderen zullen stimuleren en hun verbeelding zullen prikkelen terwijl ze leren. Het is niet alleen een educatief hulpmiddel, maar ook een bron van plezier en verwondering. Elk object heeft een kort rijmpje dat helpt om de letters en woorden te onthouden en om kinderen te helpen de klank en spelling van
de letters en woorden te leren.

“Mijn ABC In & Om het Huis” is een geweldige manier om kinderen te helpen hun alfabet te leren en hun woordenschat uit te breiden op een manier die voor hen leuk en aangenaam is. Of het nu thuis, op school of onderweg is, dit boek zal kinderen begeleiden en helpen bij hun leerproces.

  EAN: 9789464803471
  Auteur: 
  Uitgever: Brave New Books
  Publicatiedatum:   24-05-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 4 mm
  Gewicht: 114 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Bladzijden: 57