De erfenis

Het is alles of niets. Laat het spel beginnen.

EAN:  9789463491723
Publicatiedatum:   29-01-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  392

  Bestelbaar

'Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.'
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft... en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?
Deze prachtig uitgevoerde hardcover is voorzien van een door Sophie Pluim geïllustreerde stamboom van de familie Hawthorne.

  EAN: 9789463491723
  Auteur: 
  Uitgever: Blossom Books-Blossom Books
  Vertaler:  Elise Kuip
  Publicatiedatum:   29-01-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 217 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 521 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Bladzijden: 392
  Reeks:   Hawthorne