Jack de slak


Nederlands | 08-10-2021 | 29 pagina's

9789462915916

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 11,95

  In winkelwagentje
 Product store stocks

   Beschikbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Vrolijk verhaal over een jongen die zich niet laat opslokken door de haastigheid van de omgeving en over een lieve mama die ontdekt dat het leven leuker wordt als je af en toe op de rem gaat staan.

Tekst achterflap

Jack is traag.Heel erg traag, vindt zijn mama.Zo komen ze nooit op tijd op school.Mama brult dat Jack een slak is.En dan gebeurt er iets.Jack wordt kleiner.En nog kleiner.En dan verandert hij in een slak …Wat kan mama doen om slak weer in haar lieve Jack te veranderen?Een vrolijk verhaal over een jongetje dat graag geniet en nu en dan even wil stilstaan bij de dingen die hij leuk vindt.

Slogan/Promotie

- Gevoelig en grappig verhaal over het verlangen niet opgejaagd te worden - Over hoe ouders aandacht hebben voor hun kind, als ze er tijd voor nemen - Voor jonge lezers die toch al een hoog AVI-niveau aankunnen Een vrolijk verhaal over een jongetje dat zich niet laat opslokken door de haastigheid van de omgeving en over een liefdevolle mama die ontdekt dat het leven leuker wordt als je af en toe op de rem gaat staan. Jack is traag en stelt het geduld van zijn moeder vaak op de proef. Na de zoveelste race tegen de klok roept mama dat Jack een slak is. En kijk: Jack krimpt en verandert in … een slak. Mama is heel bezorgt en doet wanhopige pogingen om Jack weer in een jongen te veranderen. Zal dat lukken?

Details

EAN :9789462915916
Auteur: 
Uitgever :De Eenhoorn BV
Publicatiedatum :  08-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :155 mm
Dikte :50 mm
Gewicht :150 gr
Voorraad :Beschikbaar
Bladzijden :29
Trefwoorden :  traag;snel;slak;relatie moeder-zoon;humor