EAN:  9789400513020
Publicatiedatum:   23-02-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  444

  Bestelbaar

Adjudant-officier Milo April is in koelen bloede doodgeschoten bij het Waterfront van Kaapstad. Op klaarlichte dag, een executie. En misschien is een hoger lid van de Zuid-Afrikaanse politie daar verantwoordelijk voor. En mogelijk houdt het verband met de geheimzinnige brieven die de geschorste luitenants Bennie Griessel en Vaughn Cupido hebben gekregen. Met bedekte verwijzingen naar corruptie binnen de regering. Maar tot hun frustratie moeten Bennie en Vaughn hun kostbare tijd besteden aan de vermissing van een student, die na een weekendje feesten spoorloos verdwenen is.
En de schatrijke Jasper Boonstra, de beruchte oplichter, vraagt makelaar Sandra Steenberg of ze Donkerdrif wil verkopen, het kapitale wijnlandgoed. Sandra, de vrouw van schrijver Josef en moeder van twee kinderen, heeft het geld hard nodig. Ze verdrinkt haast in de schulden en is wanhopig. Maar de transactie loopt fout. En nu zitten Griessel en Cupido ook al achter haar aan.
Langzaamaan komen de rechercheurs tot de conclusie dat de zaken verbonden zijn door de donkerste drift die er bestaat: hebzucht.

  EAN: 9789400513020
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.-Bruna Uitgevers, A.W.
  Vertaler:  Martine Vosmaer - Karina Van Santen
  Publicatiedatum:   23-02-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 225 mm
  Dikte: 38 mm
  Gewicht: 671 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Bladzijden: 444
  Reeks:   Benny Griessel