EAN:  9789087595111
Publicatiedatum:   15-05-2015
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  114

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'. Van zijn hand verschenen sinds 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken (Port, Portugese Wijnen en Duitse Wijnen) ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in respectievelijk 1999, 2002 en 2003. Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië.

    EAN: 9789087595111
    Auteur: 
    Uitgever: U2pi BV-U2pi BV
    Publicatiedatum:   15-05-2015
    Uitvoering: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 145 mm
    Breedte: 210 mm
    Dikte: 8 mm
    Gewicht: 190 gr
    Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
    Bladzijden: 114