Het riool


Nederlands | 15-12-2022 | 31 pagina's

9789086649419

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 16,00

  In winkelwagentje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Ga mee op ontdekking in een verborgen wereld! Wat gebeurt er met je plas of poep als je de wc doorspoelt? Alles komt terecht in het riool, in buizen en pijpen in de huizen en onder de straten.

Tekst achterflap

Denk jij er weleens over na wat er gebeurt met je plas of poep als je de wc doorspoelt? En waar al het water dat in huis wordt gebruikt naartoe gaat? Zoals na het douchen en de afwas? Alles komt terecht in het riool, in buizen en pijpen in de huizen en onder de straten. Netjes weggewerkt achter muren, onder vloeren en onder de stoep.
Waar gaat het afvalwater dan naartoe? En wat gebeurt er als de boel verstopt raakt? Ga mee op ontdekking in deze verborgen wereld.

Slogan/Promotie

Ga mee op ontdekking in een verborgen wereld! Denk jij er weleens over na wat er gebeurt met je plas of poep als je de wc doorspoelt? En waar al het water dat in huis wordt gebruikt naartoe gaat? Zoals na het douchen en de afwas? Alles komt terecht in het riool, in buizen en pijpen in de huizen en onder de straten. Netjes weggewerkt achter muren, onder vloeren en onder de stoep. Waar gaat het afvalwater dan naartoe? En wat gebeurt er als de boel verstopt raakt?

Details

EAN :9789086649419
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij (Ars Scribendi)
Publicatiedatum :  15-12-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Voorraad : Bestelbaar
Bladzijden :31
Reeks :  Junior informatie
Trefwoorden :  poep;riolering;wc;rioleringen