EAN:  9789086649358
Publicatiedatum:   15-12-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  31

  Bestelbaar

Lang geleden droegen mensen dierenhuiden. En ridders hadden een harnas aan. Pas in de middeleeuwen ontstond de eerste mode. Dit boek neemt je mee op een reis door de tijd: van dierenvel naar fashion.

Jij draagt waarschijnlijk kleren die je mooi vindt en die lekker zitten. Dat was vroeger heel anders. Heel lang geleden droegen mensen kleding van dierenhuiden. En ridders hadden een zwaar harnas aan. De eerste mode ontstond in de middeleeuwen, maar dan alleen voor de rijken. Arme mensen hadden geen geld voor mooie stoffen.
Door de eeuwen heen zijn de gekste kledingstukken ‘in’ geweest. Bijvoorbeeld lange puntschoenen, opgevulde pofbroeken en jurken van plastic.

Heel lang geleden droegen mensen kleding van dierenhuiden. En ridders hadden een zwaar harnas aan. De eerste mode ontstond in de middeleeuwen, maar dan alleen voor de rijken. Arme mensen hadden geen geld voor mooie stoffen.
Door de eeuwen heen zijn de gekste kledingstukken ‘in’ geweest. Bijvoorbeeld lange puntschoenen, opgevulde pofbroeken en jurken van plastic. Dit boek neemt je mee op een reis door de tijd: van dierenvel naar fashion.

  EAN: 9789086649358
  Auteur: 
  Uitgever: Schoolsupport Uitgeverij (Ars Scribendi)
  Publicatiedatum:   15-12-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Bestelbaar
  Bladzijden: 31
  Reeks:   Junior informatie
  Trefwoorden:   fashion;kleren;mode;kleding;geschiedenis