Kabouter Korsakov in de puree


Nederlands | 02-08-2023 | 44 pagina's

9789079040414

Hardback


€ 21,95

  In winkelwagentje
 Product store stocks

   Beschikbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Rammelend van de honger vallen kabouter Korsakov en meneer Wattman restaurant ‘In de puree’ binnen. Recht in een kom aardappelpuree. Nu zitten ze écht in de puree!

Tekst achterflap

Na hun vertrek uit het kabouterbos, komen Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote mensenwereld terecht. Rammelend van de honger, vallen ze het restaurant ‘In de puree’ binnen. Recht in een kom aardappelpuree. Omdat Korsakov vol puree hangt, denkt de slechtziende kok dat hij de hulpkok is. Korsakov krijgt meteen de opdracht om soep te maken. Maar wanneer hij er per ongeluk een verdwijnpaddenstoel in laat vallen, verdwijnen er gasten uit het restaurant. Dan stapt plots de échte hulpkok het restaurant binnen en schiet de piekfijne ober in een Franse colère.
Met de stemmen van Ini Massez, Jan Bijvoet, David Dermez, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, Geert Van Rampelberg, Nico Sturm en Elisabeth, Gabriëla en Alexandra Vinken als elfenkoortje. 
Concept: Philip Maes en Koen Brandt / Scenario: Philip Maes / Muziek: Koen Brandt / Regie Jeroen Goossens / Illustraties en vormgeving: Emma Thyssen / Opname, montage en mix: Patrick Voets / Productie, eindredactie en uitgave: Ann Desmet en Katarina Martynowski

Slogan/Promotie

Rammelend van de honger vallen kabouter Korsakov en meneer Wattman restaurant ‘In de puree’ binnen. Recht in een kom aardappelpuree. Nu zitten ze écht in de puree!

Details

EAN :9789079040414
Auteur: 
Uitgever :Het Geluidshuis Uitgeverij BV
Publicatiedatum :  02-08-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :268 mm
Breedte :267 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :534 gr
Voorraad :Beschikbaar
Bladzijden :44
Reeks :  Kabouter Korsakov
Trefwoorden :  hoorspelen;luisterboeken;prentenboeken;fantasieverhalen;kabouters