De duistere koningin


Nederlands | 20-10-2022 | 223 pagina's

9789048866366

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 17,99

  In winkelwagentje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?

Tekst achterflap

Een magisch avontuur vol nieuwe werelden, wonderlijke wezens, vriendschap en heldenmoed. Voor lezers die houden van Harry Potter, Het Oneindige Verhaal en Alice in Wonderland.

Isa heeft de stomste zomervakantie ooit. Haar vader en stiefmoeder zijn op huwelijksreis en hebben haar gedumpt bij de saaie oom Arnold. Ze verveelt zich kapot. Maar dan komt ze erachter dat oom Arnold een groot geheim heeft. In zijn tuin bevindt zich de poort naar Fabulant, een magische wereld vol wonderlijke wezens, spannende plekken en... groot gevaar.

Wanneer Isa per ongeluk door de poort valt, begint een avontuurlijke reis. Ze zoekt een nieuwe weg naar huis via raadselachtige werelden, op de hielen gezeten door het kwaad. Gelukkig krijgt ze hulp van Nobel, een zwarte panter die van vorm kan veranderen, en van de magiër Monsi. Maar dan komt Isa voor een zware keuze te staan: redt ze zichzelf of vecht ze voor de vrijheid van haar vrienden? En kan een doodgewoon meisje het wel winnen van het kwaad?

Details

EAN :9789048866366
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  20-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :143 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :346 gr
Voorraad : Bestelbaar
Bladzijden :223
Reeks :  Fabulant
Trefwoorden :  alice in wonderland;avontuur;draak;geheimen;helden;het oneindige verhaal;magie;normaal;ontdekken;ontsnappen;panter;parallelle werelden;poort;queeste;quest;reis;vijand;vriendschap;fantasy