EAN:  9789044815672
Publicatiedatum:   01-05-2011
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  287

  Beschikbaar

Uit de richtlijnen en regels van De Dochters:
1. Lees geen roddelbladen en surf niet naar celebritywebsites. Kun je het toch niet laten, probeer dan niet over je ouders te lezen.
2. Vrienden zijn oké, maar alleen een andere Dochter begrijpt echt hoe je leven is. Sluit vriendschap met zoveel mogelijk Dochters.
3. Vriendschap is altijd belangrijker dan jongens. Altijd.
Het leven van Dochters van Beroemde Mensen: Lizzie Summers is de enige dochter van supermodel Katia Summers, maar vindt zichzelf niet bijzonder mooi en houdt er niet van veel aandacht te krijgen. Carina Jurgensen is dochter van Karl Jurgensen én enige erfgename van Metronome Media, maar wil liever bergen beklimmen dan de sociale ladder. Hudson Jones is de dochter van popster Holla Jones en probeert zelf door te breken met haar muziek.
Lizzie is het gewoon dat fotografen en fans zich verdringen om haar moeder, supermodel Katia. Zelf ziet ze er nogal onconventioneel uit. Maar plots wordt Lizzie zelf benaderd door een modefotograaf! Wordt Lizzie de nieuwe Summers die in het centrum van de media aandacht staat? En kan ze dan nog zichzelf blijven?

  EAN: 9789044815672
  Auteur: 
  Uitgever: Clavis-Clavis
  Vertaler:  Machteld Kruijssen
  Publicatiedatum:   01-05-2011
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 144 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 366 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Bladzijden: 287
  Reeks:   Girls only