Hartklop Boek.ZA


Bestel via deze webshop de titels uit Hartklop Boek.ZA- en combineer onze lekkere wijn met de literaire sfeer van Zuid-Afrika.

Ben je lid van Hartklop? Dan krijg je een korting van 10% op deze titels als je in de boekhandel de boeken ophaalt en betaalt.

Wanneer je dus je bestelling afhandelt in de webshop, vermeld je "Hartklop" in de mededeling en kies je "afhalen in de boekhandel".


HARTKLOP TIP VAN DE  SPANNENDE ZOMER

Kaapse corruptie

<<<<< (klik voor meer info op de cover)

Beschrijving
Privédetective Fish Pescado houdt zich meer bezig met zijn surfplank dan met zijn zaken. Aan zijn luie strandleventje komt een eind als hij een opdracht krijgt van Vicki Kahn: advocaat, pokeraar, wereldvrouw. Fish’ zoektocht naar een moordenaar leidt hem naar de politiecommissaris, een man met een oogje op Vicki en een smerig verleden vol rinohoornsmokkelaars, huurmoordenaars en geheime informatie die letterlijk goud waard is. Al snel weten Vicki en Fish niet meer wie er nog te vertrouwen is – en wie het op hun leven heeft voorzien.
De auteur: Mike Nicol
Mike Nicol (Zuid-Afrika, 1951) is journalist en schrijver. Voordat hij begon met het schrijven van misdaadthrillers schreef Nicol romans, poëzie en non-fictie. Zijn Kaapstadtrilogie wordt vertaald in meerdere landen en is een groot succes in Zuid-Afrika en Duitsland. 

In Afrika met Avi en Kumbi

Kinderboek

<<<<< (klik op de cover om het te bestellen)

Belangrijk kinderboek over Afrika's echte geschiedenis

Reis mee door de spannende geschiedenis van Afrika! Samen met Avi en Kumbi kom je van alles te weten over de jagerverzamelaars in de prehistorie, over koninginnen in het koninkrijk Nubië en over de strijders voor onafhankelijkheid. Ook ontmoet je belangrijke mensen uit de Afrikaanse geschiedenis zoals mansa Moussa, die zijn goud uitdeelde, en Harriet Tubman, die vocht tegen de slavernij. Laat je inspireren door de geschiedenis van Afrika!

Dit boek over de echte geschiedenis van Afrika is geschreven door Khize Wamazambezi, een Zuid-Afrikaanse hoogleraar geschiedenis.Met vele kleurrijke illustraties van Sanelisiwe Singaphi en Bulelani Booi.

In Afrika met Avi en Kumbi is een baanbrekend boek met veel illustraties voor kinderen vanaf 7 jaar. Zeer geschikt om te gebruiken bij de geschiedenisles.