Gratis Boekenweekgeschenk


Start: zaterdag 07 maart 2015(00:00u)
Einde: zondag 15 maart 2015(00:00u)

Na Kees van Kooten, Tom Lanoye en Tommy Wieringa schreef dit jaar niemand minder dan Dimitri Verhulst –bekend van De helaasheid der dingen, Godverdomse dagen op een godverdomse bol, en De laatkomer – het Boekenweekgeschenk. Resultaat? De verrassende novelle De zomer hou je ook niet tegen.. Bij aankoop van 12,50 euro aan  boeken krijg je in onze boekhandel dit prachtige verhaal zomaar cadeau. Een goed begin om er een onvergetelijke literaire week van te maken. Want dat wordt het zonder twijfel.

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder