Tweemaal Sinterklaas


Start: woensdag 23 november 2016(20:00u)
Einde: zondag 27 november 2016(17:00u)

Woensdag 23 november om 20u

Wat zijn de leukste boeken van het jaar?


Frauke Pauwels geeft ouders en grootouders tips  voor de leukste boeken voor in de schoen en onder de boom. Frauke Pauwels is een gepassioneerde en enthousiaste recensente van kinder -en jeugdboeken en werkt daarnaast rond jeugdliteratuur aan de Universiteit Antwerpen.
Deelnemen kost 5 euro. Voor deze prijs krijg je én tips, een boekenbon van 5 euro, koffie en koekjes.
Graag een berichtje als je komt naar info@de-kleine-johannes.be


Zondag 27 november vanaf 14u

Sinterklaas komt!

Zondagnamiddag 27 november is er een groot Sinterklaasfeest in de Kleine Johannes. De Sint komt samen met zijn Pieten van de Circus in Beweging naar de boekhandel en brengt geschenkjes mee voor alle kinderen. 

Vanaf 14u kan je samen met Isabelle Geeraerts  (illustrator) een brief voor de Sint maken en invullen. Het kinderkoor De Kleine Johannes zingt Sinterklaasliedjes. Beatrice zorgt dat alle kindjes er op hun best geschminkt uitzien als Sinterklaas binnenkomt. 

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder