Groetjes uit Poesbekistan


Start: zondag 15 april 2018(11:00u)
Einde: zondag 15 april 2018(12:00u)

Kim Crabeels, Seppe Van den Berghe en Uitgeverij De Eenhoorn nodigen je uit voor de feestelijke boekvoorstelling van ‘Groetjes uit Poesbekistan’ op zondag 15 april om 11.00 uur in de Leuvense Schouwburg.
Theatergezelschap dOFt, kindertheater Jonna, schrijfster Kim en illustrator Seppe presenteren een feestelijke mix van theater, film, live illustraties en live voorleesfragmenten.
Met de grote steun van 30CC, Leuven Leest en kinderboekhandel De Kleine Johannes.
Tickets zijn gratis, maar reserveer je plekje vooraf via deze link:https://www.30cc.be/nl/programma/item/boekvoorstelling-groetjes-uit-poesbekistan
Cat is een kattenkind. Ze houdt van alle katten, maar van één houdt ze het meest. Zijn naam is Poes. Was Poes, moet ze zeggen. Nu Poes er niet meer is, krijgt Cat plots hemelpost. Helemaal uit Poesbekistan! Cat wéét wel dat Poes die briefjes zelf niet schrijft. Toch doet ze graag alsof. Op een dag staat het zoontje van de buurvrouw voor haar deur…

‘Groetjes uit Poesbekistan’ is een aangrijpend verhaal over Grote Gevoelens. Over verdriet en verliefdheid, en dat alles tegelijk. Met een onvergetelijk grappige poes in de hoofdrol en met prachtige illustraties die spelen met licht en donker.

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder