Boekvoorstelling "De Ondraaglijke blankheid van het bestaan"


Start: woensdag 18 april 2018(20:30u)
Einde: woensdag 18 april 2018(21:30u)

De journaliste Marianne Thamm is de dochter van een ongeletterde Portugese communiste en een Duitse nazi-krijgsgevangene. Ze groeide op in eht Zuid-Afrikaanse Pretoria, in de hoogtijdagen van de apartheid. Op aandringen van Tom Lanoye schreef ze haar memoires. Op woensdagavond stelt ze haar verhaal voor in De Kleine Johannes.

Dit is een activiteit van het Leesgenotschap "Verboden onder de 18" ism Hartklop en de Vlaams-Zuid-Afrikaanse Vereniging.

Toegang 5 euro.
Graag reserveren via info@de-kleine-johannes.be
Na de lezing is er een receptie met Zuid-Afrikaanse wijn aangeboden door de Vlaams Zuid-Afrikaanse Vereniging.
 

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder