Kapitein Winokio zingt vrolijke pleisterliedjes


Start: zaterdag 02 maart 2019(15:00u)
Einde: zaterdag 02 maart 2019(16:00u)

Kapitein Winokio, Matroos Ivanov én Mevrouw De Poes komen naar De Kleine Johannes voor een spetterend optreden want Kapitein Winokio heeft een heel boek vol gezongen met liedjes die de pijn helpen verzachten.

Soms val je, of word je ziek,
moet je naar de dokter
of zelfs naar de kliniek.
Soms heb je pech, maar toch ook geluk.
Dat mama troost, de dokter verzorgt,
een pleister heelt en vooral:
dat alles meestal weer goed komt.

Kapitein Winokio’s EHBO-liedjes helpen kinderen bij grote en kleine tegenslagen. Vol troost, warmte en een lekker vleugje humor worden realistische thema’s bezongen: ziek zijn, microbes, dokters, wachtkamers, spuiten, pilletjes, je hart-slag, botjes breken, mamazoentjes, ambulances, flink zijn, rolstoelracen, het ziekenhuis en diarree.

Het optreden begint zaterdagnamiddag 2 maart om 15u en is helemaal gratis. Na het optreden kan je met Kapitein Winokio, Matroos Ivanov en Mevrouw De Poes op de foto en zetten ze zwierig een handtekening in je boek!

Een seintje naar info@de-kleine-johannes.be is handig maar is niet verplicht!
Welkom !!!

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder