Presentatie luisterboek ASSEPOETSER


Start: vrijdag 29 juni 2018(14:00u)
Einde: vrijdag 29 juni 2018(15:00u)

Enkele leerlingen van de derde graad van Basisschool De Ark in Kessel-Lo hebben zelf een luisterverhaal geschreven, ‘Assepoetser’. Het verhaal is een nieuwe kijk op de bekende sprookjesfiguur met haar glazen muiltje, die we natuurlijk allemaal kennen (tekst Radio 2)
Het eeuwenoude sprookje van Assepoester is alom bekend. Maar de leerlingen van De Ark besloten om een nieuwe versie te maken. Moderner, een tikkeltje realistischer én grappiger. Zo speelt een pizzabezorger een grote rol in het verhaal en is één van de personages een fervente drankorgel.

Deze vrijdag, 29 juni, wordt om 14 uur de 'lancering' (als cd met boekje) van het langverwachte luisterverhaal georganiseerd in kinderboekwinkel De Kleine Johannes (Tiensestraat). De makers gaan voor de gelegenheid 'live' een stukje brengen uit het verhaal. De meewerkende bekende personen (Vincent Byloo, Koen Paredis, Roel Steeno en Louis Tobback) zullen ook van de partij zijn!

Het luisterboek Assepoetser kost 10 euro.

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder