Het eerste jeugdboek van misdaadauteur Jo Claes


Start: zaterdag 08 oktober 2016(17:00u)
Einde: zaterdag 08 oktober 2016(19:00u)

Bij Uitgeverij De Fontein Jeugd verschijnt Niet voor mietjes, het eerste jeugdboek van misdaadauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Wat doe jij als iemand onrecht wordt aangedaan?

Matthias voelt zich totaal niet thuis op zijn nieuwe school. Hij heeft nog geen vrienden gemaakt, maar grijpt wel in wanneer iemand wordt gepest. Hierdoor leert hij de superslimme Dante kennen en de nogal aparte Rani, voor wie hij meteen iets voelt.

Wanneer korte tijd later een dure smartphone verdwijnt, wordt Rani van diefstal beschuldigd. Matthias wil haar onschuld bewijzen en stelt voor om zelf op onderzoek uit te gaan. Maar dat blijkt niet ongevaarlijk en het drietal doet dan ook een bizarre ontdekking...

Jo Claes schrijft misdaadromans en won in 2015 de Gouden Strop. Niet voor mietjes is zijn eerste, zinderend spannende jeugdboek.

Boekvoorstelling
zaterdag 8 oktober om 17u in Boekhandel De Kleine Johannes

Aansluitend heffen we het glas.
Wees welkom!
Wij horen graag voor 2 oktober of u aanwezig bent via info@de-kleine-johannes.be.

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder