Aan de slag met kamishibai


Start: donderdag 12 oktober 2017(20:00u)
Einde: donderdag 12 oktober 2017(21:00u)

Aan de slag met kamishibai

De kamishibai of het Japans verteltheater is verrassend en veelzijdig. Het is een uitstekend hulpmiddel om interactief te vertellen of voor te lezen. In vele scholen en bibliotheken is  het ondertussen een vaste waarde geworden sinds ABC deze vorm van vertellen bij ons introduceerde. Inge Umans schreef een praktisch handboek over het gebruik van de kamishibai als vertel-en werkvorm. In deze korte workshop vertelt Inge over de oorsprong van kamishibai en laat ze de deelnemers zelf de magische kracht hiervan ervaren. Een warme uitnodiging om er zelf mee aan de slag te gaan! 

Concreet:
Donderdag 12 oktober
20u – 21u

Graag een seintje indien je wenst deel te nemen:
info@de-kleine-johannes.be

Boekhandel De Kleine Johannes
Tiensestraat 17, 3000 Leuven

De Kleine Johannes

Tiensestraat 17
3000 Leuven

+32 16 23 78 45
info@de-kleine-johannes.be

De Kleine Johannes

In 1905 werd het pand in de Tiensestraat 17 ontworpen als een bibliotheek-boekhandel. In de afgelopen eeuw kwam daar niets van terecht. Pas in het begin van de zomer 2015 kreeg dit mooie art-deco-gebouw zijn oorspronkelijke bestemming en hebben de gebundelde kinderboekhandels De kleine Johannes en Duimelot er zich genesteld.

Onder de vlag van “boeken & verhalen” verwelkomen onze boekhandelaars je met kennis, service en passie. Al staat het kinderboek centraal, “De Kleine Johannes” biedt nog veel meer. Maar dat is een verhaal dat je best zelf komt ontdekken.

Lees verder